Welkom bij kunstwedstrijd
In de geest van Jan Mankes  Waar ik aan meedoe met 2 schilderijen

Stichting 100 jaar Jan Mankes organiseert een herdenkingsjaar, 100 jaar na het overlijden van Jan Mankes. Onderdeel is de wedstrijd In de geest van Jan Mankes waarbij het beste, mooiste, meest gewaardeerde kunstwerk gekozen wordt dat is geïnspireerd door Jan Mankes, zijn leven, zijn tijd of zijn kunst.

Jan Mankes -1.: 
Verstilde Schoonheid

Materiaal: Olieverf op Linnen
Formaat: 50 x 60
Discipline: Olieverfschilderij op Linnen

Geïnspireerd door Bomenrij en Avondlandschap met maan, ben ik aan de slag gegaan, qua kleurstelling heb ik het uiteraard wel wat meer naar "mijzelf" getrokken, ik wilde "mijn" werk laten zien en geen kopie van Jan Mankes zijn werk maken.

STEMMEN PUBIEK

Van 1 juni tot en met 30 juni kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete kunstwerk(en). De stemmen van het publiek bepalen samen aan het eind van de rit de winnaar van de Publieksprijs. De 25 kunstwerken met de meeste publieksstemmen worden geëxposeerd in Eerbeek, aanvullend aan de 25 door de vakjury gekozen werken.

Wil je stemmen? Volg dan de onderstaande stappen:

  1. Zoek het kunstwerk waar je op wilt stemmen via de zoekfunctie en klik erop,
  2. Vul een geldig e-mailadres in,
  3. Klik op STEM - je ontvangt nu een automatisch bericht op het ingevulde e-mailadres (kijk voor de zekerheid ook even in de spamfilter mocht het bericht niet in je inbox staan).
  4. Klik op de link die in de e-mail staat,
  5. Activeer jouw stem hier. Je wordt nu doorgestuurd naar de bevestigingspagina,
  6. Je stem is nu geregistreerd en wordt binnen enkele seconden opgeteld bij het totale aantal stemmen. Als je dat niet direct verwerkt ziet, kun je je browser verversen (F5).

Let op!
De kunstwerken staan dagelijks op een andere plaats, zodat niet altijd dezelfde schilderijen 'vooraan' staan in het overzicht.

TIP voor kunstenaars:
Als je mensen op je werk wilt laten stemmen of een specifiek werk zoekt om op te stemmen, deel dan de specifieke paginalink van je werk of adviseer om in de zoekfunctie te zoeken op jouw naam of op de titel van het werk. 

Tot slot, als je op mij stemt, waardeer ik dat uiteraard HEEL erg!!