Ik vind het belangrijk dat de kunst welke ik vervaardig, binnen eenieders bereik valt, mijn prijsstelling is dan ook daarop afgestemd, maar het blijft “toch” altijd een investering die niet zo maar binnen het bereik van iedereen valt, om dit te ondervangen, bied ik de mogelijkheid tot een “huurkoop” regeling aan, voor werken boven de 500,= €.

U betaald dan een percentage van de verkoopprijs als aanbetaling (meestal 50% minimaal 450,= € ) en vervolgens bespreken we een nader overeen te komen betalingsregeling voor het restant bedrag.

Er wordt een “Huurkoopovereenkomst” opgesteld met de overeengekomen bedragen en termijnen en de voorwaarden, ik werk er al geruime tijd mee en deze methode wordt door beide partijen als positief ervaren.

De bovengenoemde huurkoopovereenkomst is opgesteld door de Nationale Associatie voor Beeldend Kunstenaars (NABK) en rechtsgeldig voor beide partijen.

Wilt u meer informatie over de voorwaarden en condities? Maar even een afspraak via het contactformulier, zodat u langs kunt komen en wij het een en ander kunnen bespreken en uitleggen.

Huur (bepaalde termijn) met recht van koop zijn we momenteel aan het uitwerken....